Ansök

Apologies, your application wasn't recieved correctly due to what seems like a malformed file. Make sure the file is not corrupt and is of common format, preferably PDF.

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy

Nyfiken på Linas Matkasse? Möt några medarbetare!

"Jag heter Kristoffer och har arbetat på Linas Matkasse sedan 2011. Jag arbetar med ny- och vidareutveckling samt underhåll av våra affärssystem och de kundrelaterade delarna av webbplatsen."
Kristoffer

IT

”Karolina heter jag och har arbetat på Linas Matkasse sedan 2013 som Receptkreatör. Vi är 10 stycken i menyteamet. Som receptkreatör utvecklar vi nya recept och provlagar all mat till våra olika matkassar”.
Karolina

Receptkreatör

”Jag heter Veronika och arbetar idag på Kundtjänst. Kundtjänst och leveranskvällsteamet är ca 40 anställda och vi besvarar samtal och mail från kunder. Jag är även teamleader för alla deltidsanställda vilket är jätte kul”
Veronika

Kundtjänst

”Matilda heter jag och har arbetat hos Linas Matkasse sedan 2015. Den största utmaningen på säljavdelningen där jag arbetar är att hitta rätt kasse till kund. Att göra en bra behovsanalys för att ta reda på kundens livsstil och behov är därför en stor del av vårt arbete på sälj."
Matilda

Sälj